Help mij kiezen

Hulp bij het kiezen van de juiste container

M/S Containers heeft jarenlange ervaring in de verhuur van containers en wij werken dagelijks met ‘beginnende’ huurders. Wij begeleiden u door het hele proces en beantwoorden uw vragen in heldere taal en spreken met u een scherpe prijs en levertijd af, dit alles in één telefoongesprek op +31(0)180 – 747 106.

Waar moet u beginnen?

Met ons 5-stappenplan kist u makkelijk en snel de juiste container.

  1. Kies uw locatie
  2. Kies de gewenste container maat
  3. Kies voor opening aan achterzijde of zijkant
  4. Kies uw accessoires
  5. Neem contact met ons op voor een scherpe prijs en levertijd

Het kan niet eenvoudiger

1. Kies uw locatie

Onze containers worden geplaatst door gecertificeerde onderaannemers en chauffeurs. Hoewel onze chauffeurs zeer ervaren zijn kunnen zij het onmogelijke ook niet voor elkaar krijgen. U moet er dus zeker van zijn dat de plaats waar de container komt te staan voorzien is van een vlakke, harde ondergrond en dat er genoeg ruimte is voor de container EN de kraanwagen. Zorg er ook voor dat er geen laaghangende kabels of boomtakken boven de locatie hangen. De container en kraanwagen zijn behoorlijk zwaar , om schade te voorkomen dient u er voor te zorgen dat er geen ondergrondse kabels, leidingen etc onder de containerlocatie lopen.

2. Kies de gewenste container maat

Onze containers zijn in een groot aantal maten beschikbaar (containers worden aangeduid met hun lengte in feet). Van de grote 40 footer tot de kleine 6 footer. Vanaf 10 ft en langer hebben de containers dezelfde hoogte (8ft 6) en breedte (8ft) ongeacht de lengte. Als u niet weet welke container u nodig heeft kan de keuze voor een bepaalde maat lastig zijn. Bij uw keuze kunt u er het beste van uitgaan dat de inhoud van een 20 footer overeenkomt met de inhoud van een normale garagebox. Heeft u meer ruimte nodig dan moet u een grotere maat bestellen, minder ruimte nodig dan kiest u een kleinere. Meer ruimte in de hoogte nodig? Vraag dan naar onze ‘High Cube Containers’ deze zijn 9ft 6 hoog bij dezelfde overige afmetingen. Komt u er nog steeds niet uit? Bel ons en wij helpen u bij het maken van en keuze.

3. Kies opening Achterzijde/zijkant

Bij de meeste containers zit de opening aan de achterzijde maar wij kunnen ook containers leveren met de opening aan de zijkant. Wij adviseren u gebruik te maken van een container met deuren aan de achterzijde tenzij u een container met deuren aan de zijkant echt nodig heeft. Containers met deuren aan de zijkant worden namelijk beperkt geleverd. Als u de container als mobiel kantoor of personeelsruimte wilt gebruiken is er een breder scala aan mogelijkheden binnen de ‘Special Products

 4. Kies accessoires (optioneel)

Containers worden standaard leeg opgeleverd en zijn voorzien van een eenvoudige houten vloer. Voor het opslaan van makkelijk stapelbare spullen of grote niet stapelbare items is dit ideaal. Heeft u andere wensen om het maximale uit uw opslagruimte te halen dan kunnen wij onder andere de volgende opties leveren; stellingen, trapjes, inrijplaten en verlichting. Alle aanpassingen en accessoires kunnen meegenomen worden in de huurovereenkomst. Neem contact met ons op voor een compleet overzicht van alle mogelijkheden.

5. Neem contact op met M/S Containers voor een scherpe prijs en levertijd.

Wij importeren jaarlijks honderden containers. Hierdoor kunnen wij altijd het juiste type container uit voorraad. De containers worden geleverd vanuit verschillende depots verspreid door het land waarmee we de transportkosten en levertijden tot een minimum kunnen beperken.

 

Heeft u nog vragen over het huren of kopen van een container voor zakelijk of privegebruik? Bekijk dan onze veelgestelde vragen (FAQ), nog beter, bel ons op +31(0)180 – 747 106