Handige Verhuurinformatie

Een korte container checklist

Het verhuren van containers is maatwerk. Wij kunnen pas een scherpe prijs calculeren als we alle details met u doorgenomen hebben, dus aarzel niet en neem contact op met ons verhuur team op +31(0)180 – 747 106

Accessoires & Aanpassingen

Wij hebben een uitgebreide collectie accessoires die we kunnen leveren/plaatsen als onderdeel van de verhuurovereenkomst. Denkt u aan inrijplaten, stellingen, container in uw eigen kleur etc. Voor prijzen en een overzicht van alle opties neemt u contact met ons op.

Aflevering

Wij brengen en halen de container met onze eigen kraanwagens. Onze chauffeurs beschikken over alle benodigde rijbewijzen en veiligheidscertificaten. Doordat alle containers geleverd worden vanuit ons centrale depot in Rotterdam bent u er van verzekerd dat de transportkosten en levertijd tot een minimum beperkt kunnen worden. Wij baseren onze transportkosten op de afstand van ons depot tot uw locatie maar soms hebben we meer tijd of een grotere kraan nodig, dit is geheel afhankelijk van uw locatie.

Locatie vereisten

Om uw container veilig af te kunnen leveren moeten wij er zeker van zijn dat uw locatie aan bepaalde eisen voldoet. Details hierover kunt u terug vinden onder de technische specificaties van het door u gekozen container type. Bent u niet helemaal zeker van de mogelijkheden op uw locatie bel ons dan op +31(0)180 – 747 106 om uw locatie te bespreken. Indien noodzakelijk zullen wij voor u een locatie onderzoek doen.

Ophalen

Heeft u de container niet meer nodig dan halen wij hem binnen 3 werkdagen op van uw locatie. De container dient in schone en goede staat te verkeren als wij hem weer ophalen. De kosten voor het ophalen worden op dezelfde wijze bepaald als de afleverkosten.

Heeft u nog vragen over het huren van een container voor zakelijk of privé gebruik? Bekijk dan onze veel gestelde vragen (FAQ). Of, nog beter, bel ons gratis en geheel vrijblijvend op +31(0)180 – 747 106.

Leveringsvoorwaarden

Op basis van onze algemene leveringsvoorwaarden dient u de afleverkosten te voldoen voor aflevering. De huurtermijnen worden per maand achteraf in rekening gebracht. Over de afleverkosten en de huurtermijnen brengen wij 21% BTW in rekening. Onze volledige leveringsvoorwaarden sturen wij u op verzoek toe.